Turkish

Ç
Çilek Taş 9 months ago
0
Answer

Zabıta mülakat var mı?

Zabıta mülakatlarının ne zaman yapıldığını ve hangi aşamalardan geçtiğini merak ediyorum. Detaylı bilgi verebilir misiniz?

See Answers
A
Aslı Görür 9 months ago
0
Answer

Zabıta boy kilo şartı var mı?

Zabıta alımında boy ve kilo şartı var mı? Bu konuda kafam çok karışık, net bir bilgi bulamadım.

See Answers
K
Kübra Hasçelik 9 months ago
0
Answer

Zabıta dövme engel mi?

Zabıta memuru olmak isteyenlerin dövmesinin işe alımda bir engel teşkil edip etmediğini merak ediyorum. Kişisel deneyimleriniz var mı?

See Answers
L
Latife Sarıkaya 9 months ago
0
Answer

Zabıtalıkta ehliyet şart mı?

Zabıta olmak için ehliyet şart mı? Merak ediyorum, özellikle uygulamalı kısımlar için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği hakkında bilgi alabilir miyim?

See Answers
G
Gülgün İnce 9 months ago
0
Answer

Zabıta alım yaşı kaç?

Zabıta alım yaşı kaç? Bununla ilgili güncel bilgiye ulaşmakta zorlanıyorum. Daha önce başvuranların deneyimlerini de duymak isterim.

See Answers
M
Metin Şimşek 9 months ago
0
Answer

Adana Büyükşehir Belediyesi işçi maaşları 2024 ne kadar olacak?

Adana Büyükşehir Belediyesi işçi maaşlarının 2024 yılı için ne kadar olacağını merak ediyorum. Daha önce bu konuda bilgiye ulaşan var mı? Nasıl bir tablo bekliyoruz?

See Answers
G
Gülgün Has 9 months ago
0
Answer

Zabıta ikramiye alır mı?

Zabıta memurları ikramiye alıyor mu? Bununla ilgili doğru bilgiye nasıl ulaşabilirim?

See Answers
G
Gülşen Narin 9 months ago
0
Answer

Düz memur ne kadar maaş alıyor?

Düz memurların maaşları hakkında güncel bilgi alabilir miyim? Merak ettim, teşekkürler.

See Answers
L
Lale Sarı 9 months ago
0
Answer

Zabıta günde kaç saat çalışır?

Zabıta günde kaç saat çalışıyor? Çalışma saatleri hakkında net bir bilgiye ulaşamıyorum, merak ediyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

See Answers
A
Alparslan Lale 9 months ago
0
Answer

Zabıta memur mu işçi mi?

Zabıta memurluğu tam olarak işçi statüsünde mi yoksa memur statüsünde mi? Bu konuda bilgi almak istiyorum.

See Answers