Turkish

B
Berfu Vardal 9 months ago
0
Answer

Zabit mesleği nedir?

Zabit mesleği nedir, neleri kapsar ve bu meslekle ilgili bilgi verebilir misiniz?

See Answers
G
Gülbahar İşlek 9 months ago
0
Answer

Hukuk bürosu isimleri nasıl olmalı?

Hukuk bürosu açmayı düşünüyorum, isim belirlemek için nelere dikkat etmeliyim? Farklı önerilere ihtiyaç var.

See Answers
İ
İrem Öztürk 9 months ago
0
Answer

Zühulen ne demek?

Zühulen kelimesinin anlamı nedir? Bunu öğrenmek istiyorum çünkü daha önce hiç duymadım ve merak ettim.

See Answers
E
Esmanur Sarp 9 months ago
0
Answer

Zabıt kimdir?

Zabıt kimdir, görevleri nelerdir ve hangi alanlarda çalışır? Merak ediyorum, detaylı bir bilgi verebilir misiniz?

See Answers
G
Günseli Çınar 9 months ago
0
Answer

Lise mezunu Zabıt Katibi olabilir mi?

Lise mezunu biri zabıt katibi olabilir mi? Hangi şartlar gerekiyor? Merak ediyorum.

See Answers
B
Büşra Tosun 9 months ago
0
Answer

Katip kime denir?

Katip kime denir, bu mesleğin tanımı ve önemi nedir? Merak ediyorum, daha fazla bilgi alabilir miyim?

See Answers
G
Gülseren Kartal 9 months ago
0
Answer

Zabıt Katibi hangi klavye?

Zabıt katibi olarak çalışabilmek için hangi klavye kullanmalıyım? Özel bir klavye markası veya modeli var mı, yoksa standart bir klavye yeterli mi? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

See Answers
H
Harika Doğan 9 months ago
0
Answer

2 zabit ne demek?

2 zabit terimi ne anlama geliyor? Ayrıca bu kavram hayatımıza nasıl yansıyor? Merak ediyorum.

See Answers
C
Celal Avcı 9 months ago
0
Answer

İcra katibi ne kadar maaş alır?

İcra katibi maaşları hakkında bilgi verebilir misiniz? Güncel rakamlar ve hangi faktörlerin maaşı etkilediği konusunda merakım var.

See Answers
N
Necla Orhon 9 months ago
0
Answer

Zabıt katibi memur mu?

Zabıt katibi memur mu, yoksa başka bir statüde mi görev yapıyor? Bu konuda detaylı bir bilgiye ulaşmak istiyorum.

See Answers