Turkish

E
Ege Maraş 9 months ago
0
Answer

Zabıt katibi ne kadar maaş al?

Zabıt katibi maaşları hakkında bilgi almak istiyorum. Şu anki durum nedir ve ne kadar kazanıyorlar? Karşılaştırma yapacak olursak diğer kamu personelleri ile aralarındaki farklar neler?

See Answers
G
Gürkan Öztürk 9 months ago
0
Answer

Adliyede zabıt katibi ne iş yapar?

Adliyede zabıt katibi ne iş yapar? Bu mesleğin detaylarını merak ediyorum, özellikle günlük işleri ve sorumlulukları hakkında bilgi almak istiyorum.

See Answers
M
Müge Gönül 9 months ago
0
Answer

Zabıt katibi devlet memuru mu?

Zabıt katibi olarak çalışanlar devlet memuru mu? Bu konudaki hukuki durumu merak ediyorum.

See Answers
E
Esmanur Gören 9 months ago
0
Answer

Kimler zabıt olabilir?

Zabıt olabilmek için kimler başvuruda bulunabilir? Hangi şartlar aranıyor? Merak ediyorum.

See Answers
A
Akgül Sarıoğlu 9 months ago
0
Answer

Zabıt katipliği ne kadar maaş alır?

Zabıt katiplerinin maaşları hakkında güncel bilgiye ihtiyaç var. Ne kadar kazanıyorlar, merak ediyorum.

See Answers
N
Nalan Memiş 9 months ago
0
Answer

Zabit kime denir?

Zabit kime denir? Bu konuda biraz bilgi almak istiyorum, tam olarak ne anlama geliyor ve kimler zabit olarak adlandırılıyor?

See Answers
C
Cahit Lale 9 months ago
0
Answer

Zabit ne kadar maaş alır?

Zabit maaşları günümüzde ne kadar? Bu konuda güncel ve detaylı bilgiye ulaşmak istiyorum. Belki de bu mesleği düşünenler için de faydalı olur.

See Answers
C
Cankat Tuna 9 months ago
0
Answer

Zabıtlık ne demek?

Zabıtlık tam olarak ne demek, ne iş yapar? Bununla ilgili daha fazla bilgi almak istiyorum.

See Answers
Ö
Öznur Kılınç 9 months ago
0
Answer

Zabıtın anlamı nedir?

Zabıtın anlamı nedir, merak ediyorum. Herkesin kullandığı bir terim ama kesin olarak ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum.

See Answers
V
Vuslat Vatansever 9 months ago
0
Answer

Zabıt ne demek hukuk?

Zabıt hukukta tam olarak ne anlama geliyor, bu terimin kapsamı nedir, merak ediyorum.

See Answers